Akhisar merkez Atatürk Mahallesi 355 sokak ve 356 sokak sakinleri yıllardır yapılmayan yolun tozundan artık kurtuldu. 

 Akhisar Belediye’sinden yolların yapımı için talepte bulunan mahalle halkı, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden çare buldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar merkez Atatürk Mahallesi 355 sokak ve 356 sokak sakinlerinin umutla beklediği yola kavuşması için çalışmalara start verdi. Dün sabah mahalle sakinleri tarafından başlatılan yol kapama eylemleri sonucu olay yerine gelen ve mahalle sakinleriyle görüşüp incelemelerde bulunan Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri mahalle sakinlerine ‘‘Cengiz Ergün’’ sözü vererek yolun yapılacağını söyledikten yaklaşık 6 saat sonra Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi başkanlığı ekipleri asfaltlama çalışmalarına başladı.

Yolların yapılmasından dolayı mutlu olduğunu belirten Atatürk Mahallesi Muhtarı Nurhan Bozel, “Dün yaşanan olaylardan sonra çalışmaların bir an önce başlaması mahalle halkını ve bizi çok mutlu etti. Mahallemizin yollarını kısa sürede yapan başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e, Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri’ye ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi başkanlığı ekiplerine teşekkür ederim” dedi.

Atatürk mahallesi sakinleri yollarının yapılmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkürlerini mahallelerine astıkları pankartlarla dile getirdiler.