Yürüyüş yolları, dinlenme alanları, basketbol sahası ve çocuk oyun alanının bulunduğu parkta bir de ailelerin keyifle vakit geçireceği güzel bir kafeterya bulunuyor.

Bölge halkının yıllardan beri talep ettiği parkta çocuklar gönüllerince eğlenirken anne ve babalar da Akhisar’a böyle güzel bir park kazandırmasından dolayı Belediye Başkanı Besim Dutlulu’ya teşekkür etti. Çocuk oyun alanında bulunan zıpzıp, iş makinası kepçeden yapılan salıncak ve kaykaylar, çizgi film kahramanlarının figürleri ve teleferik çocuklar tarafından büyük ilgi görüyor.

Çalışmaların sona gelindiğine değinen Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “Cumhuriyet ve Efendi Mahallelerimizin sınırına yemyeşil, her iki mahalleye de nefes olacak muhteşem bir park daha yapıyoruz. İçerisinde çocuklarımız için yeni oyun sahaları, kafeterya ve aile çay bahçesi bulunacak parkımızın çalışmalarında sona gelindi. En kısa sürede tamamlayacağız. Halkımız için hiç durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Şimdiden hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.