Türkiye Futbol Adamları Derneği Akhisar Şubesi başkanı Hüsnü Kahraman ve yönetim kurulu üyeleri Müteahhit tarafından 500 günde biteceği açıklanan,  500 günün 23 Ocak 2015 tarihinde  sona erecek, inşaatı devam eden  Akhisar Arena Stadı önünde  2. Kez “kenetlenelim” açıklaması yapıldı. Başkan Hüsnü kahraman, yönetim kurulu üyeleri Kemal Şahin, Ahmet akçalı, Süleyman Şakrak ve Osman Oktay ile birlikte basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Başkan Hüsnü Kahraman yeni yılın ilk haftasında Akhisar Belediyespor için “Kenetlenelim. Tek Yumruk olalım” başlığı ile  yaptıkları  basın açıklamasının  özellikle  spor kamu oyu tarafından olumlu  dönüşler aldıklarını, kulübün  yönetimi ve TÜRFAD  şubeleri içinde eleştirileride değerlendirdiklerini  belirterek, “Biz TÜRFAD Akhisar şubesi yönetimi ve Akhisar spor kamu oyu olarak  3. Sezondur Spor Toto Süper Ligde mücadele eden  Akhisar Belediyespor futbol takımımızın en geç gelecek sezondan itibaren  yapımı süren modern Akhisar Arena Stadında mücadele etmesi için  2. Kez  “Kenetlenelim” açıklamasını yapmayı uygun bulduk.” 

Başkan Hüsnü Kahraman, Türkiye’de yapılmakta olan statları araştırdıklarını Bursa (45 Bin), İstanbul BJK (41900),Trabzon (41400), Gaziantep (36 bin), Eskişehir (35 Bin), Samsun (34 bin), Malatya (25 Bin), Batman (15 bin) Akhisar (13 Bin) statlarının inşaatlarının  devam ettiğini belirterek, “Akhisar’ımız için çok önemli bir yatırım olduğuna inandığımız  stadımız açılıp maçlarımızı oynadığımız zaman  şehrimiz çok önemli  katma değer kazanacaktır. Şehrimizdeki vatandaşlarımız büyük bir moral ile birlikte çok şeylere de sahip olacaklardır.” Başkan Kahraman ligin ikinci yarısı içinde, “Yeni ve dünya çapında bir futbolcu olan Roberto Carlos yönetiminde  takımımızın her zaman yanında olmamız gerektiğine inanıyoruz. Kulüp başkan ve yönetimimiz, belediye başkanımız ve yardımcıları ile  bu güne kadar kulüpte  başkanlık, yöneticilik yapmış, futbol oynamış ve tüm camiamızın  çok zorlu geçeceğini tahmin ettiğimiz ligin ikinci yarı maçları için  tekrar kenetlenelim diyoruz.” Dedi.