Akhisar kaymakamlığı koordinesinde ve İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı trafik timleri, Trafik Haftası nedeniyle öğrencileri bilgilendirmek amacıyla Başlamış ilköğretim okulunda seminer düzenledi.

Görev ve sorumluluk alanlarında rutin trafik denetimlerinin yanı sıra eğitici faaliyetlere de büyük önem veren Akhisar İlçe Jandarma Komutanlığı, trafik timleri öğrencilere trafik bilincini oluşturmak amacıyla trafik eğitimleri verdi.

Başlamış ilköğretim okulunda verilen seminere Akhisar Kaymakamı Kaan Peker, İl Jandarma komutan yardımcısı Yarbay Muhammet Sevinç, ilçe jandarma komutanı Binbaşı Mete Demir, ilçe milli eğitim müdürü Süleyman Mermer, İlçe Gençlik ve spor Müdürü Hasan Hüseyin Oktay katılımı ile verilen seminerde öğrencilere trafik eğitimleri verildi. Öğrenciler ve Jandarma Komutanlığı’na bağlı timlerin keyifli dakikalar geçirdiği seminerde öğrencilere çeşitli hediyelerde verildi. 

SÜRÜCÜLERE SÜPRİZ HEDİYE

Akhisar ilce jandarma komutanlığınca trafik haftası nedeniyle İstanbul yolu üzerinde yapılan uygulamada Akhisar ticaret Borsası ve Akhisar ticaret odası katkılarıyla Akhisar zeytin çeşitlerinden oluşan hediye paketi sürücülere dağıtıldı.