2011-2013 yılları arasında reyting rekoru kıran başrolünü Kıvanç Tatlıtuğ’un oynadığı Kuzey Güney dizisindeki Makaranın kuzey güney dizisinden ibaret olmadığı, gerçekte de bu ürünün var olduğunu biliyor muydunuz? Birçok kişinin hayali ürün olarak gördüğü makara, Murat Taşkın tarafından sevgi yolunda açılan MAKARA Cafe sayesinde Akhisarlılarla buluşmuş oldu. İşletme Sahibinin açıklamasına göre açıldığı günde oldukça yoğun bir ilgi gösterilen makara hakkında da bilgi verdi.

İşletme sahibi Murat Taşkın; “Macaristan ve Transilvanya’dan dünyaya yayılan içi yumuşacık dışı çıtır çıtır bu eşsiz lezzet dünyada Kutso Koloes, Chimney Coke ve Macar düğün keki olarak tanıyor. Ülkemizde makara adı altında hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” Diyerek düşüncelerini belirtti.

Tarçınlısı, çikolatalısı, cevizlisi, fındıklısı, zeytinli ve peynirli seçenekleriyle Sevgi yolunda keşfinizi bekliyor… Ayrıca tatlı sevenlere tatlı, açlığını bastırmak isteyenlere tuzlu ve birçok çeşidiyle Makarayı mutlaka denemelisiniz.