Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu Manisa İcra Kurulunun gelecek nesillere Girişimcilik tutkusunu aşılamak üzere iki yıldır düzenlediği seminerlerin bu haftaki durağı Manisa İMKB Teknik Meslek ve Anadolu Lisesi oldu.

9,10 ve 11. Sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen seminere TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Manisa İl İcra Kurul Üyesi Nihal Mutaf ve konuşmacı olarak İl İcra Kurul üyesi ve Akhisar Temsilcisi Nefise Şükran Füzün katıldı.

Okul Müdürü Funda Berber’e ve Müdür Yardımcısı Ahmet Altunağ’a teşekkür eden Nihal Mutaf, seminerlerin 5 ilçede 20’ye yakın Lisede gerçekleşeceğini bildirdi.

Başarılı bir girişimci olmanın temel anahtarının hayal etmek ve yapılan işi tutkuyla sevmek olduğunu ifade eden Nefise Şükran Füzün: “ Sizler Büyük Türkiye’nin geleceğisiniz bu yüzden üretebildiğiniz kadar üretin ve farkındalığınızı arttırın.  Gelecek ümidi olmayan insanlar, Toplum içerisinde mutsuz ve bedbaht yaşamaya mahkumdur. Sizlerden ricam, toplumda bugüne kadar size söylenenlerin aksine hayal etmekten, sevmekten, asla vazgeçmeyin ve tutkularınızın peşinden gidin, ümitlerinizin peşinden gidin. Yaptığınız iş tutkunuz olsun. Hayallerinizi gerçekleştirmekten vazgeçmeyin” şeklinde konuştu. 

Seminerde yaklaşık 100 öğrenci ile bir araya gelen Nefise Şükran Füzün, yaklaşık bir saat süren interaktif sunumunun arkasından gençlerle uzun uzun sohbet etti.