ÖZEL HABER | HALDUN AKYÜZ - Akhisar Oda Başkanlarını arasında en aktif olan, 3. Dönem tekrar başkan seçilen, Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu yönetim kurulunda 10 üye arasında tek ilçe oda başkanı 38 yaşındaki Mustafa Güral, bir yıl içinde 150 kilodan 80 kiloya düşerek evlenmeye karar verdi. 

Kurban Bayramı öncesi bir basın toplantısı düzenleyen Akhisar Sebzeciler Meyveciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Mustafa Güral, Arife günü dahil olmak üzere 3 gün arka arkaya Çarşamba pazarının açık olacağını, geçtiğimiz ay içinde yapılan Federasyon Seçiminde 10 kişilik yönetim kurulunda, İstanbul, Kırıkkale, Eskişehir, Mersin, Sivas, Antalya, Trabzon, Niğde, Bolu başkanları arasında 3. Sırada tek ilçe başkanı olarak seçildiğini açıkladı.

Basın toplantısı sonrası yaptığı özel açıklamada, yaptırdığı mide ameliyatı sonrası bir yıl içinde 70 kilo verdiği için kendisini çok daha zinde hissettiğini belirtip, “Tekrar 700 üyemin bulunduğu odam için 3. Kez adaylığımı koydum. Üyelerimin teveccühleri ile tekrar başkan seçildim. Federasyon yönetim kurulu üyeliği ve Ege Bölge Temsilciliği görevi de üstlenmiş bulunuyorum.  Kilo verip fit duruma geldikten sonra evlenmeye karar verdim. Yapılan Bölge toplantılarında Osmaniye Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Genel Sekteri Şule Ünlütürk ile tanıştım. Allah nasip ederse Kurban Bayramında 12 Temmuz günü Osmaniye’de nişanımızı yapacağız. Ekim ayının başlarında da düğün yaparak dünya evine girmeyi planlıyoruz.” Dedi.