Akhisarlı İşletme Profesörü Türker Baş; Kadir Has Üniversitesinde, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde gerçekleştirilen “Uluslararası İtibar Yönetimi” konferansında oturum başkanlığı yaptı.


Prof. Dr. Türker Baş’ın başkanı olduğu “İnsan Kaynakları ve İtibar Yönetimi” konulu oturuma Vodafone İnsan Kaynakları Direktörü Pınar Kalay Aksakal, Yenibiris.com Genel Koordinatörü Burçak Pak Yılmaz, Limak Holding İnsan Kaynakları Direktörü Birol Saylan, Doğan Şirketler Gurubu İnsan Kaynakları Başkan Yardımcısı Binnur Zaimler konuşmacı olarak katıldılar.


Başarılı geçen konferansa yoğun bir katılım oldu. İş Dünyası mensuplarının 440,00 TL katılım bedeli ile izleyebildikleri konferansın diğer oturumunda “Spor ve İtibar Yönetim” konusu konuşuldu. Oturumun Başkanlığını TFF Eski Başkanı Levent Bıçakçı yaptığı oturumda Şenes Erzik, Fatih Terim, Yavuz Kocaömer ve Cüneyt Çakır katılımcı olarak yer aldılar.


Prof Dr. Türker Baş Akhisar’da bankacı bir baba ve öğretmen bir annenin çocuğu olarak doğdu. İlk ve orta öğrenimini Akhisar ilçemizde tamamladıktan sonra; askerliği meslek olarak seçti. Türk Silahlı Kuvvetleri tarihindeki en genç doktor, en genç doçent ve ilk sosyal bilimler profesörü olan Türker BAŞ Kara Harp Okulu ve Harp Akademilerinde öğretim üyesi olarak görev yaptı. Yarbay rütbesiyle emekli olduktan sonra; Galatasaray ve İstanbul Şehir Üniversitelerinde ders vermekte Sakarya Üniversitesi İşletme Kürsüsünde de öğretim üyeliği yapmaktadır. Sosyal medya ve İnsan Kaynakları yönetimi üzerine uzmanlaşan Prof. Dr Türker Baş’ın İşveren Markası, Kobiler İçin Gerilla Stratejileri, ISO 9000: 2000 Kalite Yönetim Sistemi, Anket ve Nitel Araştırma Yöntemleri olmak üzere toplam 5 adet yayınlanmış kitabı bulunmaktadır.


Emekli öğretmen Hatice Baş’ın oğlu, Av. Taner Baş’ın ise kardeşi olan Prof. Dr. Türker Baş ilçemizle yoğun ilişki içerisinde olup; insan kaynakları yönetimi ve sosyal medya konusunda kendisini geliştirmek isteyen Akhisarlı hemşerilerinin kendisine http://www.facebook.com/ drturkerbas adresi üzerinden ulaştıkları taktirde; elinden gelen en üst düzey yardımda bulunacağını belirtti.