Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, CHP İlçe Başkanı Umut Çavuş ve beraberindeki ekip ile birlikte Ankara’da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Başkan Besim Dutlulu Ankara ziyaretinde ilk olarak Cumhuriyet Halk Partisi genel merkezi oldu. Başkan Dutlulu burada CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Ahmet Akın ve Gülizar Biçer Karaca ile Genel sekreter Selin Sayek Böke’nin misafiri oldu. Başkan Dutlulu burada, Akhisar’da tamamlanan ve halen yapımı devam eden projelerden bahsetti. 

Başkan Dutlulu ve ekibi daha sonra CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ve Bekir Başevirgen ile birlikte CHP’nin TBMM Grup toplantısına katıldı. Grup toplantısı ardından Başkan Besim Dutlulu, Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ve Bekir Başevirgen ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret ederek Nisan ayı içerisinde tamamlanacağı planlanan Kültür ve Sanat Merkezi açılışına davetiyede bulundu.

Ankara ziyaretinde sonunda Başkan Besim Dutlulu, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ve Başkan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş ile AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir’i makamında ziyaret ederek yapılacak hizmetler hakkında bilgi verirken projeler hakkında da paylaşımlarda bulundu.