31 Ocak'ta gerçekleşen Olağan Genel Kongre’de yeni başkan seçilen Durmuş Özçelik, Akhisar İlçe Seçim Kuruluna giderek, İlçe Seçim Kurulu Müdürü Nihat Güngör’den mazbatasını aldıktan sonra Berberler ve Kuaförler Esnaf Odasında, eski başkan Zekeriya Açıkgöz'den resmen görevi  devraldı.

Başkan Durmuş Özçelik ve yönetim kurulu, denetim kurulu ve üyelerin katılımıyla Oda binasında düzenlenen devir teslim töreninde, Zekeriya Açıkgöz, duygu dolu anlar yaşayarak koltuğunu yeni başkan Durmuş Özçelik'e teslim etti.

Devir teslim töreninde eski başkan Zekeriya Açıkgöz'e bir buket çiçek veren Durmuş Özçelik;" Odamızda yaklaşık 24 yıl başkanlık yapmış olan başkanımız Zekeriya Açıkgöz'e yaptığı çalışmalar için teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yaşamında sağlıklı günler diliyorum. Bu heyecan dolu hizmet yarışında beni yanlız bırakmayan meslektaşlarıma, değerli dostlarıma, aileme ve yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Eski başkan Zekeriya Açıkgöz;"6 dönem başkanlığını yaptığım Berberler ve Kuaförler Esnaf Odasının her zaman yayında olacağım. Devir teslim töreninde başkan Durmuş Özçelik ve yönetim kurula başarılı çalışmalar diliyorum" dedi.