Belediye-İş sendikasına bağlı Akhisar Belediyesi'nde çalışan işçiler, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu'nun işçilere yönelik yaptığı zamların ardından teşekkür etmek amacıyla pilav hayrı yaptı.

Akhisar Belediyesi hizmet binası önünde saat 12.30'da başlayan hayra CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Başkan Yardımcıları Ahmet Tınazlı, Ekrem Kayserili, Bedri Türk ve Tuncay Engin, Belediye-İş Sendikası Manisa Şube Başkanı Gökay Sezgin, sendika temsilcileri ve belediye personeli katıldı.

Manisa ili genelinde en yüksek işçi maaşını Akhisar Belediyesi’nin verdiğine değinen Belediye Başkanı Besim Dutlulu yaptığı konuşmada, “Verdiğimiz sözlerin her zaman arkasında olduk, olmaya da devam ediyoruz. Şuanda Manisa ili genelinde çalışanlarına en yüksek maaşı veren belediye Akhisar Belediyesi. Bu para sizlere sonuna kadar helal olsun. İnşallah önümüzdeki senelerde ülke ekonomisi ve belediye ekonomisi daha iyi oldukça daha da fazla vermek için elimizden geleni yapacağız. İşçiler ekonomik olarak ne kadar rahat olursa yapacağı işlerdeki verim de o kadar fazla olur. Sizleri haksız yere eleştiren inanlara karşı mutlaka ve mutlaka alın terinizle, elinizden gelenin en iyi şekilde çalışmanız gerekiyor;  bu insanlara en iyi cevap da budur. Akhisar halkının sizden tek beklediği şey çok çalışmanızdır. Bizler sizlerden çok memnunuz, Akhisar halkı sizden çok memnun. Bu durumun bu şekilde devam etmesini istiyoruz. Hepinize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.