Akhisar şehir girişinde yol denetimi yapan polis ve jandarma ekipleri, sürücülerin Kadir Gecesini, bayramlarını kutladı ve trafikte dikkatli seyahat etmeleri konusunda uyardı. Ayrıca araçlardaki çocuklara, 'Sürücü Seyahat Karnesi' dağıtıldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Akhisar’da trafik denetimi yaptı. Jandarma ekipleri, Balıkesir istikametinden Akhisar şehir girişinde, polis ekipleri ise İstanbul – İzmir yolu üzerinde denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde sürücülere, bilgilendirme broşürü dağıtıldı. Jandarma ekipleri, araçlardaki çocuklara, İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan ve içerisinde uyulması gereken trafik kuralları hakkında cevaplanacak soruların yer aldığı 'Sürücü Seyahat Karnesi' dağıtıldı. Sürücü Seyahat Karnesi ayrıca jandarmanın sorumluluk bölgesindeki okullara da gönderildi. Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya, İlçe Jandarma Komutanı Vekili Jandarma Yüzbaşı Hakan Gezgin, İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar da denetimi takip etti.

'SÜRÜCÜLERİMİZİ İKAZ EDİYORUZ'

Denetimlerin vatandaşları bilgilendirme ve bilinçlendirme amacı taşıdığını vurgulayan Kaymakamı Sabit Kaya, “Biz burada öncelikle vatandaşımıza iyi dileklerimizi sunuyoruz. Ayrıca diğer güvenlik tedbirlerini kontrol ediyoruz. Sıkıntılı durumlar varsa, o konularda sürücülerimizi ikaz ediyoruz. Kaymakamlık olarak, denetlemelerde bulunduk. Buradaki amacımız, vatandaşlarımızın bu tedbirlerin alındığını hissetmesidir. Ben şimdiden herkese iyi bayramlar diliyorum” dedi.