Akhisarda 35 yıllık deneyimi ile hizmet güvenilirliğini kanıtlamış olan Batı Mermer grubu Bahar döneminin gelmesiyle birlikte hizmet gruplarını akhisar halkıyla buluşturmaya devam ediyor.

Bir dünya markası olan Blanco’nun evye grubunu Akhisara sunan Batı Mermer Blanco’nun Akhisarda tek yetkili bayiisi durumunda. Özellikle evye grubunda kaliteyi mutfakların hizmetine sunan Blanco Akhisar Yetkili satış bayiisi Batı Mermer Pazarlama Proje Sorumlusu Uğur Yılmaz, evyelerin sadece şıklığının değil aynı zamanda kullanışlılığının da çok önemli olduğunu belirtti. Blanco marka evyelerde ev kadınlarının isteklerini karşılayıcı evye gruplarını  oluşturduklarını belirten Yılmaz 9 renk seçeneği ve tüm evye renklerine uyumlu çeşme grubu bulunan tek markanın Blanco olduğuna değindi. Yılmaz, Mutfaklarda çok önemli bir yeri olan evyelerin hem seçimi hem de montajı çok önemlidir. Evye seçiminde yapılan hatalar daha sonra mutfaklarda önemli problemlerin ortaya çıkmasına yol açabilmektedir. Bu yüzden evye seçiminde bazı noktalara dikkat edilmesi gerektiğini vurgulayarak evye seçiminde dikkat edilmesi gereken önemli konuları anlattı.

Evye seçiminde en önemli nokta evyenin boyutuna karar verilmesidir. Öncelikle mutfak tezgâhının boyutlarına göre evyenin büyüklüğüne karar verilmelidir. Tezgâhın evye yerleştirilecek olan bölümü kesilerek yerinden çıkartıldığı için, başlangıçta gereğinden büyük boyutta alınan evyeden memnun kalınmaması ve daha küçük bir evye kullanılmak istenmesi durumunda mutfak tezgâhının değişmesi de gerekebilir.
Evye seçiminde diğer bir önemli nokta da evye şekline karar verilmesidir. Evyenin tezgâhta bulunacağı yere göre yuvarlak, dörtgen ya da oval gibi şekillerde sunulan evyelerden en uygun olanı seçilmelidir. Köşeli tezgâhlarda ise evye tam köşede yer alacaksa, bu konum için özel üretilmiş evyeler ya da yuvarlak evyeler tercih edilmelidir. Uzun ve geniş tezgâhlarda ise dikdörtgen şeklinde evyeler tercih edilmelidir.
Piyasada genellikle paslanmaz çelikten ve seramikten yapılmış evyeler satılmaktadır. Paslanmaz çelikten yapılmış olan evyeler dayanıklılıkları, seramik evyeler ise rahat temizlenmeleri ve şık görünüşleri ile ön plana çıkıyorlar. Paslanmaz çelik evyelerde çizik belli etmeyen ve daha şık görünen desenli modeller daha kullanışlıdır.

Evye seçiminin en önemli noktalardan birisi de eve tipine karar verilmesidir. Genellikle tezgâh altı ve ankastre (tezgâh üstüne oturtmalı) şeklinde karşımıza çıkan evyelerin birbirlerine göre avantajları da dezavantajları da vardır. Tezgâh altına yapıştırılan evyelerde tezgâhtaki suyun evyeye gönderilmesi ankastre evyelere göre çok daha rahattır. Daha şık bir görünüme sahip ankastre evyelerde ise evye kenarlarının tezgahtan yüksek olmasından dolayı elde bulaşık yıkanırken evye dışına akan suların sürekli silinmeli gerekir. Ankastre evye seçiminde geniş ve damlalıklı bir modelin tercih edilmesi bu gibi bir durumun ortaya çıkmasını engelleyecektir.

Tezgâhta yeterli alan varsa çift gözlü evyeler de tercih edilebilir. Evyedeki ikinci göz meyve-sebze yıkamak için kullanılabileceği gibi, bu göze çöp öğütücü de bağlanılabilir.