MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle Manisalı kadınlara sümbül ve lale dağıttı. Tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Başkan Ergün, kadına yönelik şiddetin son bulmasını temenni etti. Manisalıların büyük ilgi gösterdiği çiçek dağıtımında vatandaşlar, Başkan Ergün ile bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü olması nedeniyle Manolya Meydanı’nda vatandaşlara sümbül ve lale dağıttı. Çiçek dağıtımına Başkan Ergün ve eşi Şeyda Ergün’ün yanı sıra Kent Estetiği Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, Şehzadeler İlçe Başkanı Cemal Kutlar, MHP Manisa Milletvekili Aday Adayları Hasan Eryılmaz, Zeynel Balkız, Yaşar Coşkun ve MHP Kadın Kolları üyeleri de katıldı.

Şiddetin son bulmasını temenni etti

Dağıtılan çiçeklerden almak için uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar, Başkan Ergün’ün çiçek dağıtım alanına gelmesiyle birlikte alkışlarla sevgi gösterisinde bulundu. Uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlarla tek tek tokalaşan ve çiçek veren Başkan Ergün, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşları da geri çevirmedi. Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Başkan Ergün, kadına yönelik şiddetin son bulmasını temenni etti. Yaklaşık 2 saat süren çiçek dağıtımında kadınların yanı sıra sıraya giren çocuklar da renkli görüntüler oluşturdu.