19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Akhisar Kent Konseyi Kadın Meclisi, gençleri Belediye başkanı Salih Hızlı ile buluşturdu.

Akhisar Gölet Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde bulunan Şehir Gazinosu Gölet Cafe’de düzenlenen programda Akhisar Belediye başkanı Salih Hızlı gençlerle bir araya geldi. Düzenlenen programa ayrıca Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hasan Hüseyin Oktay’da katıldı.

Programa katıldığı için belediye başkanı Salih Hızlı’ya teşekkür eden Akhisar Kent Konseyi Kadın Meclisi başkanı Pınar Güney; “"Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'dan başlattığı özgürlük hareketi tüm yurda yayılmış, milletimizin azmi ve kararlılığı ile birleşerek milli mücadele zafer ile taçlanmıştır. Verilen bu çetin mücadele sonucunda Türkiye Cumhuriyeti, Atatürk ilke ve inkilapları ile pekiştirilmiş ve Türk gençliğine hediye edilmiştir. Akhisar kadın meclisi olarak bu güzel bayramı pırıl pırıl genç arkadaşlarımız ile yaşamak istedik. Protokol dolu salonlarda gençlik enerjisi ve samimiyetinin yaşanmadığına inanıyoruz. O yüzden bugünü belediye başkanımız Salih Hızlı ve genç arkadaşarımızın muhabbet sıcaklığında yaşamak istedik. Bu isteğimizi kırmayıp buraya gelen sayın başkanımıza ve gençlik müdürümüze çok teşekkür ederim.” Dedi.

Başkan Salih Hızlı, gençlik yıllarından eğitim hayatından ve meslek seçiminden bahsederek, gençlere örnek olması için hayatında bugünlere gelene dek yaşadığı süreçlerden bahsetti. Başkanın konuşmalarını ilgiyle dinleyen lise öğrencileri daha sonra sorular yönelterek, Akhisar’da gençlere yönelik ve spor alanında yapılması planlanan ve yapılacak faaliyetleri ve çalışmaları sordu.

Akhisar Zeynep Gülin Öngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Şeyh İsa Anadolu Lisesi’nden sporcu öğrencilerin katıldığı etkinlikte Başkan Hızlı, gençlerin özellikle merak ettiği Stadyum ve gençlik merkezi yapımı hakkında bilgiler verdi. İlk kez gençlerle söyleşi sırasında verdiği bilgide Başkan Hızlı, stadyumun ve gençlik merkezinin en geç yılbaşında tamamlanacağının müjdesini verdi.