31 Mart 2019 yerel seçimlerinin ardından en yakın rakibine 14 bin 356 oy fark atarak 61 bin 1 oyla Akhisar Belediye Başkanı olarak seçilen Eczacı Besim Dutlulu, seçimden önce verdiği vaatlerini yerine getirdiğini gösteren özel bir videoyu sosyal medya hesaplarından yayınladı. 

Söz verdiği projelerinin büyük kısmını 2 yıl gibi kısa bir sürede gerçekleştirdiklerinin altını çizen Başkan Besim Dutlulu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Daha 2. görev yılımızda söz verdiğimiz projelerimizin büyük kısmını hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 31 Mart’ta Akhisar’a bahar getiren tüm hemşehrilerime kucak dolusu sevgiler. Sizlerden aldığımız güçle daha çok çalışacak ve daha çok üreteceğiz.

Bugün itibari ile hayatımın iki yılı milletin bana verdiği görevi yapma onuru ile geçti. Çok çalışmamızın ve kısıtlı kaynakları verimli şekilde kullanmanın verdiği güvenle gönlüm rahat. Umuyorum Akhisar halkı da bu iki yılın sonunda beni seçtiği için mutlu ve huzurludur. Daha önümüzde uzun yıllar ve yapacağımız çok hizmet var. Gelecek güzel günlere hep birlikte yürüyeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Sosyal medyada paylaşılan video Akhisar halkı tarafından büyük beğeni topladı.