Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Türkiye’nin farklı noktalarında meydana gelen orman yangınları sebebiyle başlatılan kampanyaya 1000 adet fidan bağışında bulunduklarını açıkladı. 

TEMA Vakfı üç gündür devam eden ve dün şiddetini artıran orman yangınlarında yanan ağaçların yerine yeniden ağaç dikmek için dev ağaçlandırma kampanyasına start verdi. Yangın bölgelerinin yeniden ağaçlandırılması için TEMA Vakfı tarafından başlatılan projeye Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu da yanıt verdi ve 994 belediye personeli adına TEMA’ya 1000 fidan bağışladı. 

“ORMANLARIMIZI YENİDEN YEŞERTECEĞİZ”

‘Bize ve yüzlerce canlıya nefes olan, hayat veren ormanlarımız için şimdi birlik olma zamanı’ diyerek sözlerine başlayan Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “Ülkemizin dört bir yanında çıkan yangınlarda yok olan ormanlarımızı dayanışmanın gücüyle yeniden yeşerteceğiz. Akhisar Belediyesi olarak 994 personelimiz adına TEMA Vakfı’na 1000 adet fidan bağışlayarak destek oluyoruz. En büyük sorumluluğumuz, çocuklarımıza bugünden daha yaşanır bir dünya bırakmaktır. Hep birlikte yaşamı da umudu da yeniden yeşerteceğiz” dedi