Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, esnaf buluşmaları kapsamında Çınarlı Kapı esnafı ile sabah kahvaltısında buluştu. Başkan Dutlulu öğleden sonraki mesaisinde ise kırsal mahalle muhtarlarını dinledi.

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, halkın içinde olmaya ve vatandaşın sorunlarına çözüm üretmeye devam ediyor. Efendi Mahallesinde Çınarlı Kapı esnafı ile kahvaltıda bir araya gelen Başkan Besim Dutlulu, “Efendi Mahallemizde, Çınarlı Kapı esnafımızla kahvaltıda bir araya geldik. Esnafımızın öneri ve taleplerine kulak vermeye ve çözüm üretmeye, her zaman halkımızın içerisinde olmaya devam edeceğiz. Akhisar’ımızı hep birlikte güzelleştireceğiz” dedi.

BAŞKAN BESİM DUTLULU MUHTARLARLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu her hafta muhtarlarla buluşmalarına devam ediyor. Merkez ve Kırsal mahallelere yönelik hizmet ve projelerin değerlendirildiği toplantıda; muhtarların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Besim Dutlulu, tespit edilen ihtiyaçlara yönelik gerekli düzenleme ve çalışmaların yapılması için ilgili müdürlüklere talimat verdi. Altyapı, asfalt, park, hayır yeri, temizlik ve diğer hizmetler hakkında taleplerini dile getiren muhtarlar, kendilerine her türlü desteği sağlayan ve mahallelerin ihtiyaçlarına yönelik hızlı çözümler üreten Başkan Besim Dutlulu’ya ve belediye ekiplerine teşekkür etti.