Manisa Basın İlan Kurumu Şube müdürü Kenan Tökgöz, Akhisar’daki yerel gazete ve internet haber sitelerini ziyaret programında haber ofisimizi ziyaret etti. 

Akhisar Press genel yayın yönetmeni Mustafa Özdemir’in karşıladığı Manisa Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Kenan Tokgöz, Manisa Hür Işık Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Sadık Demiray ve Keyfi Sefa Dergisi sahibi Mehmet Saygı ile güncel konularda ve yerel medya hakkında fikir alışverişi yapıldı.

Akhisar Kahveciler Esnaf Odası ile Akhisar Gündem Gazetesi, Yeni Akhisar’ın Sesi Gazetesi, Yeni Gözde Gazetesi ve Keyfi Sefa Dergisi arasında imzalanan protokolle “Her Kahvehaneye Bir Yerel Gazete” projesine imza törenine katılan Tokgöz, yerel gazeteleri yaygınlaştırmayı hedeflediklerini söyledi. 

Proje kapsamında ilk etapta Akhisar merkezde faaliyet gösteren yaklaşık 80 kahvehanede yerel gazete ve dergi okuyucuya buluşturulacak. Proje ilçe genelinde bulunan 500’e yakın kahvehanede de uygulanmaya başlanacak.  

Basın İlan Kurumu Manisa Şube Müdürü Kenan Tokgöz; “Futbol, kente önemli bir marka değeri katıyor. Akhisar’ın Süper Lig’de mücadele veren bir takımın olması gurur vericidir. Manisa’nın bir ilçesinin yerel basını ile öne çıkmasını önemsiyoruz.” Diye konuştu.

Akhisar Press genel yayın yönetmeni Mustafa Özdemir’de kendilerini ziyaret eden Kenan Tökgöz ve arkadaşlarına teşekkür etti.