Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı 652. Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde dereceye giren Abdullah Açıkgöz’e düzenlene tören ile teşekkür ederek hediyelerini takdir etti.

Tüm kategorilerde toplam bin 689 pehlivanın katıldığı 652. Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde Küçük Orta Küçük Boy’da üçüncülüğü elde eden Akhisarlı Güreşçi Abdullah Açıkgöz’e Belediye Meclis Salonunda düzenlenen tören ile hediyeleri takdim edildi.Akhisar’da Güreş’in her geçen yıl geliştiğine değinen Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı; “Güreşte her yıl kendimizi geliştiriyoruz. Tabiki hedefimiz bir altın kemer çıkarmaktır, bütün çalışmalarımız buna yöneliktir. Aslındaki Güreş’teki diğer amacımız bir olimpiyat güreşçimiz olsun istiyoruz. Güreşimizin bir temeli var, Akhisar’da özellikle beldelerimizde çok yaygın burada sizlerin de olması bunu gösteriyor. Bu temel ve teşvik olduğu sürece sizlerin bu isteği olduğu sürece bu hedeflerimize ulaşmak çok daha mümkün olacaktır. Akhisar olarak bu konuda iddialı olmak istiyoruz ve altım kemeri Akhisar’a getirmek istiyoruz. Bizler de bundan sonra güreşçi kardeşlerimizin arkasında olarak bu işi gerçekleştireceğiz. Ben burada Abdullah Açıkgöz kardeşimizi tekrar tebrik ediyorum, inşallah Allah ona uzun ömürler versin” dedi.

Yapılan törene Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Ballıca Belediye Başkanı Bayram Ali Kalaycı, Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı ve Türkiye Güreş Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Latif Çakmak, Belediye Meclis Üyesi Gürcan Yiğiter, Ruşen Üren ve İl Genel Meclis Üyesi Kefayettin Öz,Akhisarlı başarılı güreşçi Abdullah Açıkgöz’ü tebrik etti.