Akhisar Balkan Göçmenleri Derneği Başkanı Tunay Gül ve arkadaşları Hakan Çalışkan, Metin Çalışkan, İsmail Çokluk ve Taner Çolaklar ile bir araya gelerek 5 ortak Balkan Sofrası Restaurantını Akhisarlıların hizmetine açtı.

Balkanların özel çeşitli böreklerinin yanı sıra Köfte ve et çeşitlerinden oluşan Balkan Sofrası Restaurant'ıSeyitahmet Mahallesi Rumeli Caddesi  (Zeytinliova Yolu Üzeri) 316 Sokak numara 198/A'da de hizmete açtı.

Akhisar Balkan Göçmenleri Derneği Başkanı Tunay Gül açılış töreninde yaptığı konuşmada; “Öncelikle Akhisar’da Balkan Sofrası isimli yeni işyerimizi, yeni tatlarımızı ve yeni lezzetlerimizi açmak üzere mekanımızaBismillahirrahmanirrahim diyerek hepinizin huzurunda açmaya karar verdik, niyet eyledik. Allah bol kazançlar nasip etsin. Tabii ki bu yolda Hakan Çalışkan, Metin Çalışkan, İsmail Çokluk ve Taner Çolaklar kardeşimle beraber size laik olmaya gayret göstereceğiz. Burada çok değerli Manisa Milletvekilimiz Uğur Aydemir Bey aramızda, kendilerine hoş geldiniz diyoruz. Belediye başkanım Sayın Salih Hızlı Bey ve Ömer Başkanım, Latif Başkanım, Oda Başkanlarım, çok değerli misafirlerimiz hepiniz hoş geldiniz onur verdiniz. Mekânımız hayırlı ve uğurlu olsun. Allah bol, helal kazançlar nasip eylesin, cümlemizin gönlüne göre versin inşallah. Çok teşekkürler.” dedi.
Zeytinliova İmam Hatip görevlisi Cafer Akat'ın açılış duasından sonra kurdeleyi AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, CHP İlçe başkanı İsmail Şahin, Akhisar  Lokantacılar Oda başkanı Adem Duman, ATSO Başkan Adayı Erol Boşnak ve işletme sahipleri Tunay Gül, Hakan Çalışkan, Metin Çalışkan, İsmail Çokluk, Taner Çolaklar hep birlikte kestiler.