Akhisar  Balkan  Göçmenleri Kültürünü yaşatma ve dayanışma Derneği  Başkanı Tunay Gül,Başkan Yardımcısı Hakan Çalışkan, Üyeler Taner Şencan, Taner Çolaklar, Serkan Çalışkan,İsmail Çokluk, Zeki Yanar, İbrahim Hocaoğlu, Hasan Babacan,Göksel Yıldırım, ve Ahmet Şen birlikte Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörlüğüne gelerek Koordinatörü Doğan Ensivri'makamında ziyaret ettiler.

Kendilerine.Hoş geldiniz diyerek kapıda Karşılayan Ensivri Akhisar  Balkan  Göçmenleri Kültürünü yaşatma ve dayanışma Derneği  Başkan ve üyelerine bizi ziyaret etmeleri mutlu etti kendilerine çok teşekkür ediyorum Son günlerde Yenide olsa Yönetiminizin program ve çalışmalarınızı takip ediyor ve Tebrik ediyorum tekrar hayırlı olsun başarılar diliyorum dedi.

 Ardından Akhisar  Balkan  Göçmenleri Kültürünü yaşatma ve dayanışma Derneği  Başkanı Tunay

Gül Koordinatör Doğan Ensivri'ye Hayırlı uğurlu olsun bizi makamınızda kabul ettinizden dolayı teşekkür ediyorum diyerek Çiçek takdim etti.

Başkan Gül Büyükşehir belediyesi ve Cengiz Başkanın Aktif çalışmalarını Basından da olsa görüyor ve takdirle karşılıyoruz Bizde Akhisar  Balkan  Göçmenleri Kültürünü yaşatma ve dayanışma Derneği Olarak Akhisar Koordinatörlüğümüzden Destek istiyoruz dedi. Ziyaret programı Karşılıklı sohbet ve fikir alışverişi ardından sona erdi.