Akhisar Balkan Göçmenleri Derneği ziyaretlerine Balıkesirliler Derneği ile devam etti. Balkan  Göçmenleri Derneği Başkanı Tunay Gül ve yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı ziyarette, Akhisar Balıkesirliler Derneği Başkanı Mustafa Dağlar ve yönetimi misafirleri kapıda karşıladı.

Akhisar için bütün sivil toplum kuruluşlarının bir birlerine destek olması gerektiğini ifade eden  BAL-GÖÇ Başkanı Tunay Gül;"Yeni kurulan bir derneğiz. Yönetim kurulu üyelerimiz ile sık sık Oda ve Dernek ziyaretleri yaparak derneğimizi tanıtacağız. Bu akşamda sizleri ziyaret ettik. Sizlerin yaptığınız çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. Bizleri kabul ettikleri için başta dernek başkanı Mustafa Dağlar ve yönetim kuruluna teşekkür ederiz" dedi.

Göçmen Derneğine teşekkür eden Akhisar Balıkesirliler Dernek Başkanı Mustafa Dağlar’da konuşmasında;” Derneğimize yaptığınız ziyaretten dolayı şahsım ve yönetim adına sizlere teşekkür ederim. Yeni kurulan derneğinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Akhisar Balıkesirliler Derneği olarak sizlere her zaman gereken desteği vereceğimizi bilmenizi istiyorum” dedi.