Akhisarpress.com - Akhisar Balıkesirliler Derneği geleneksel iftar yemeğini bu yılda gerçekleştirdi. Katılımın yoğun olduğu iftar yemeği, Akhisar Belediyesi Gölet Büyük Salonda gerçekleştirildi.

AK Parti Manisa Milletvekilleri Recai Berber ve Uğur Aydemir’inde yer aldığı iftar yemeğine, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Ak Parti Akhisar İlçe Teşkilatı, CHP Akhisar İlçe Yönetimi, MHP İlçe Yönetimi, sivil toplum kuruluşlarının üyeleri, dernek yöneticileri, ve çok sayıda Akhisar’da yaşayan Balıkesirli vatandaşlar katıldı.

Dernek Başkanı Mustafa Dağlar ve dernek yönetiminin davetlileri kapıda karşıladığı iftar yemeğinde, İftar Menüsü Gülbeyaz Yemek Fabrikası tarafından hazırlandı. Akhisar Müftüsü Ramazan Orhanlı’nın iftar duası ile başlayan yemeğin ardından, Akhisar Balıkesirliler Derneği Başkanı Mustafa Dağlar kürsüye çıkarak konuşa yaptı. Bütün katılımcılara teşekkür ettiğini belirten dağlar, iftar yemeğinin verilmesinde emeği geçenlere ise ayrı ayrı teşekkürlerini iletti.

Dernek Başkanın ardından, Ak Parti Manisa Milletvekilleri Recai Berber, ve Uğur Aydemir’de teşekkür konuşması yaptı. İftar yemeği programının sonunda ise İftar yemeğinin verilmesinde emeği geçenlere plaket verildi.