Akhisar Balıkesirliler Derneği Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri yi makamında Ziyaret ettiler.

Ziyaretleri öncesi Akhisar Balıkesirliler Derneği  Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Karadaş ve yönetim kurulu Üyeleri  Şaban Çamkıran,Mevlüt Mercan Cafer Gülışık,M.Ali Eryılmaz,ve Niyazi Köse Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri ye Çiçek takdim ettiler.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri Balıkesirliler Derneği  Başkan Ve yönetim kurulu üyelerine Nazik Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum

Balıkesirliler Derneği Akhisar da Gerçekten birbirlerine bağlı Büyük Bir Aile Akhisar daki Çalışmalarını Görüyor ve takdirle Karşılıyorum Yine Kendilerine Aktif Çalışmalarından dolayı tebrik ediyor başarılar diliyorum dedi.

Kendilerini Makamında Kabul eden Akhisar Balıkesirliler Derneği  Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun  Karadaş  Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri ye Teşekkürlerini Belirterek Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar daki Çalışmaları olumlu verici ve Kolay olmadığını Ancak zaman içinde Akhisar ve Diğer ilçelerde de Güzel  faydalı iş