Akhisarpress.com

Mustafa ÖZDEMİR

 

Akhisar Balıkesirliler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Denetleme Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Mahalle, Kasaba ve Köy temsilcileri ile birlikte yine Balıkesirli iş adamı Şaban Taşkıran’a ait Gülbeyaz-ı Ziyafet’de iftar yemeğinde buluştular. 


Yemekte kısa bir konuşma yapan Dernek Başkanı Mustafa Dağlar “Değerli arkadaşlarım iftar yemeğimize hoşgeldiniz. Bu yıl kongre, açılış, üye çalışmaları, ziyaretler, gözleme günü, Ramazanda yardım paketleri derken oldukça yoğun geçen sürenin sonunda hep birlikte böylesine güzel bir restaurantta iftar yapalım dedik. Bu mübarek Ramazan ayında huzurun, sağlığın kardeşliğin vatanımızın üzerinde hiç eksik olmamasını Allah’tan niyaz ederim. Bu akşam aramızda olan herkese teşekkür eder, herkesin yaklaşmakta olan Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramının mübarek olmasını dilerim.” Dedi.


İftar yemeğine yönetim kurulu başkan yardımcıları ve üyeleri Recep Başaran, Önder Karabodur, Adnan Can, Ahmet Aydın, Engin Karabodur, Lütfullah Akbaş, Mehmet Ali Eryılmaz, Perihan Deniz, Coşkun Karadaş, Cafer Gülışık, Mehmet Çakır, Kadın Kolları başkanı Fadime Gürbüz, Yardımcıları Fadime Gümüş, Şule Çelik, Gençlik Kolları Başkanı Erol Gümüş, Yardımcıları Muhammed Uçar ve Mücahit Tutal katıldı.