Akhisar Bakkallar Esnaf Odası,Ak Parti Manisa Milletvekili 26. Dönem Milletvekili adayı Uğur Aydemir ve Ak Parti Akhisar İlçe teşkilatına kahvaltı programı düzenleyerek yoğun seçim programı arasında konuk etti.

Akhisar Bakkallar Esnaf Odası Başkanı Zafer Kara; bugün burada dostluk için ve vekilimizin yanında olduğumuzu belli edebilmek için toplandık. Akhisar vekilleri hak ediyor ve vekillerin de bizlere sahip çıkmasını hak ediyor. Akhisar bir ve diri olmalı, bir bütün içerisinde hareket etmelidir. bundan sonra gelişecek olaylarda da bundan önceki dönem nasıl Akhisar'a sahip çıktılarsa, tekrar sahip çıkacaklarına inanıyorum. Bizler Akhisar için mücadele veriyoruz, geriye baktığımız vekilimiz sayesine şehrimiz bir çok yatırımı kazandı. Bugün Uğur vekilimiz vardır, yarın başka bir vekilimiz olur, fakat Akhisar'ın değerlerine sahip çıkmamız gerekiyor.’diyerek Akhisar’dan Akhisarlıyı korumak için Meclise giden Milletvekillerine başarılar diledi.

Ak Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Akhisar’da yapımı tamamlanmış ve yapım aşamasında olan projelerini esnaflara anlatarak esnafların çektiği sorunları sıkıntıları bildiğini ve buna istinaden çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Akhisar Bakkallar Esnaf Odasının düzenlediği kahvaltı programına,Milletvekili Uğur Aydemir, AK Parti Manisa Milletvekili 6. Sıra Milletvekili Güzide İçen Kasap, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, Kadın Kolları Başkanı Arzu Kokaz, Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Karaoğlu katılım gösterdi.