Mezun olmadan önce bu işin hayalini kurduğunu ifade eden Türetmiş, Gurme Gıdacı’da satışını yaptıkları ürünlerin 2 yıl öncesine kadar reçetelerini evde hazırladıklarını belirtti. 

EV YAPIMI TADINDA LEZZET GARANTİLİ

İşyeri hakkında bilgiler veren Batuhan Türetmiş; “70 metrekarelik alanımızda hem mutfak, hem satış ve servis alanımız bulunuyor. Meze, kahvaltı, ev yapımı ürünler, tatlı ve tuzlu çeşitlerini üretiyoruz. Okuldan mezun olmadan önce bu işi planlamıştım. Dolayısıyla evimizde 2 yıl boyunca burada üreteceğimiz ürünlerin reçetesini ve ön çalışmasını hazırladık. Lezzetlerimizin kalitesinin sürdürülebilir olması için belirli gramajlara göre üretim yapıyoruz. Bu sayede sabit ürün kalitesi ortaya çıkıyor. 

Buraya gelen müşterilerimiz cam mutfağımızda üretim aşamalarını şeffaf bir şekilde görebiliyor. Gurme Gıdacı olarak hijyen ve lezzeti bir araya getiriyoruz. Özel gün ve etkinlikler içinde toplu siparişler almaktayız.” dedi.

Gurme Gıdacı’ya, Paşa Mahallesi 2 Nakliye Caddesi numara 84/B’de servis alanında yeme içme imkanı, gel al ve paket servis ile sipariş verilebiliyor. 

PAKET SERVİS: 0530 448 01 88

İNSTAGRAM: gurmegidaci