Gençlerin kaldığı evde elektrikli sobadan çıktığı iddia edilen yangın İtfaiye ekiplerinin anında müdahalesi ile söndürüldü.

Akhisar’ın Reşatbey Mahallesi 192 sokak Dal Apartmanında çıkan yangın yürekleri ağza getirdi. Dal Apartmanın 5. Katında bekar gençlerin kaldığı bilinen evde çıkan yangına elektrikli sobanın sebep olduğu bildirildi.

Gece yarısı 00.15 sıralarında meydana gelen yangın esnasında ev de 5 gencin bulduğu ve yangının elektrikli sobadan çıkarak odada ki koltukların yanmasına sebep olduğu bildirildi.

Işıklandırmadan alevleri gören vatandaşların hemen itfaiyeye haber vermesi ardında da evde kalan gençleri uyarması faciayı önledi. Yangının çıktığını fark etmeyen gençler vatandaşların uyarısı ile facianın eşiğinden döndü. İhbarı alan Manisa Büyükşehir Belediyesi itfaiye Ekipleri anında yaptıkları müdahale ile yangının büyümesini engelledi. Yangından dolayı evi duman kaplarken itfaiye ekipleri maske takarak müdahalede bulundu. Olayda hiçbir yaralanma ve can kaybı yaşanmazken, olay yerine gelen emniyet ekipleri inceleme başlattı.