Polonya’da  yapılan Gençler Grekoromen  Avrupa Şampiyonluğunda  Milli takım kadrosunda bulunan, kilolarında Avrupa 3. Olarak Bronz madalya kazanan  Akhisar Belediyespor’lu  50  Kg. Doğuz  Ayazcı ile 74 Kg. Furkan Bayrak antrenörleri İsmail Göze ve Yücel Ünsal ile  belediye başkanı Salih Hızlı’yı ziyaret ettiler. Başkan Hızlı  bronz madalyalı  güreşçileri ödüllendirdi.

Güreş Federasyonu yönetim kurulu üyesi, Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Latif Çakmak’ın hazır bulunduğu ziyarette, başkan Hızlı, “Futbol ve basketboldan sonra Güreş’te de  emin adımlarla ilerliyoruz. Türkiye kulüpler yarışmalarındaki başarılarımızdan sonra Avrupa şampiyonalarında  Akhisar Belediyespor  güreşçileri olarak adımızı duyuruyoruz. Başta  hocaları ismali Göze ve Yücel Ünsal olmak üzere, genç güreşçilerimiz Doğaz ve Furkan’ı kutluyorum. Önümüzdeki yıllarda bu iki kardeşimize yeni genç güreşçilerimizin de  katılacağına yürekten inanıyoruz.” Dedi.

Antrenör İsmail Göze’de, “Bizlere verdiğiniz desteğe karşı şükranlarımızı sunuyoruz. Verdiğiniz desteği sizlere madalyalar getirerek  ödüyoruz.” Dedi.