Akhisarpress.com - Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) seçimleri sonuçlandı. Toplam 10 meslek grubunun oy kullandığı seçimlere 1455 üyeden 1294’ü oy kullandı 21 oy geçersiz sayıldı.

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası başkanlık seçimini 6 gruptan kazanan Yılmaz basın mensuplarına yaptığı açıklamada; “Akhisar kazandı diye düşünüyorum. Bilim ve ilim çok değerli bir şeydir. Biz ekip arkadaşlarımız ile birlikte ticareti bildiğimize inanıyoruz. Akhisar’ın bu potansiyelini Allah nasip ederse kısa zaman içinde, çok daha farklı noktalara çıkaracağız. Bugüne kadar hizmetleri geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Diye konuştu.

Abdurrahman Yılmaz'ı seçim süreci boyunca destekleyen İsmail Keskinoğlu, güzel ve demokratik bir seçim oldu. Taahhütlerimizin hepsini yazılı olarak vermiştik. Bundan sonrada bu taahhütlerimizi önümüzdeki günlerde plan ve projeler dahilinde gerçekleştireceğiz. Bu süreçte bizi destekleyen herkese ve bunun yanında karşı grupta bu işi şık bir şekilde devam ettiren ticaret erbabı arkadaşlarımızın hepsini tebrik ediyoruz diye konuştu.



1.2.3.4.7.8 gruplardan çoğunluğun oyunu alan Abdurrahman Yılmaz ATSO seçimini kazandı.

Mehmet Ali Erdayıoğlu’nun listeleri 5.9.10.gruplardan, diğer aday Erol Boşnak’ın listesi ise 6.gruptan seçildi.

Buna göre listelerin çıkarabilecekleri meclis üye sayısı şu şekilde;

Abdurrahman Yılmaz: 15

M. Ali Erdayıoğlu: 7

Erol Boşnak: 3