CHP İlçe binasında gerçekleşen ziyarete ATSO dan Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Mehmet Ulusoy, Meclis Başkanı Feride Sakarya , Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Erdayıoğlu, Meclis Başkan Yardımcısı Niyazi Edremit, Yönetim Kurulu Üyeleri Erol Şirin, Murat Tınazlı, Mehmet Kantarlı, Meclis Üyeleri Özkan Kalın, Aydoğan Şirin ve Cengiz Özdemir katıldı. 

Buna karşılık CHP Akhisar İlçe Yönetiminde Başkan Umut Çavuş'un yanısıra Yönetim Kurulu üyeleri Erhan Akagündüz, Sevil Büyükyazgan, Ali Kemal Çokgör,Ahmet Köprülü ve Tuncay Güngör konuklarını ağırladılar. 

Ziyaret esnasında Akhisar ve Ülke sorunları konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. 
Ziyarette konuşan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Mehmet Ulusoy   "CHP Akhisar İlçe Başkanı seçilen Umut Çavuş ve ekibine tebrik ediyor , Odam ve şahsım adına  kendilerine başarılar diliyorum " dedi. 

Ziyaret ile ilgili konuşan CHP İlçe Başkanı Umut Çavuş da " Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası'nın ziyareti bizleri ziyadesiyle memnun etti. Akhisar ve Ülkemizle ilgili konularda kendileriyle istişare içersinde olacağız, ziyaretleri için ATSO Başkan ve Yöneticilerine bende şahsım ve parti yönetimim adına teşekkür ediyorum" dedi.