Atso başkan adayı Erol Boşnak ve meclis aday üyeleri  Keskinoğlu  Şirketler gurubuna ziyarette bulundu.

Atso başkan adayı Erol Boşnak ve meclis üye  adayları  1 gruptan Dayıoğlu kasabı ve restoran işletmecisi  Okan Güleç, Kahya kimya Cemal Kahya, 6.gruptan Batı mermer  işletmecisi Özkan Kalın, Sezgin Özen Demir  Çelik  İnşaat işletmecisi  Günay Özen ,10 gruptan Özel Pinokyo Kreş ve Anaokulu kurucusu Gaye Durul ,Yeşil Akhisar Yemek Fabrikası işletmecisi Erhan Yılmaz ve Zeytinkent  Sürücü Kursu işletmecisi Umut  Altaş ile birlikte Akhisar'ın lokomotifi ve  en büyük kurumsal firması olan  Keskinoğlu  Şirketler  gurubu  kurucuları Fevzi Keskinoğlu ve Mehmet Keskinoğlunu  ziyaret ettiler.

Atso'nun sorunları,yapılması gereken projeler,Akhisar'ın genel sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu.Akhisar'ın en köklü kuruluşu olarak Mehmet Keskinoğlu ve Fevzi Keskinoğlu  Akhisar'ımızın gelişmesi ve refah seviyesinin yükselmesi ve yapılması geren  projeler üzerinde durarak,Atso'nun bu konuda büyük bir misyon üstleneceğini beyan ettiler.

Ziyaret Başkan adayı Erol Boşnak'ın meclis üyelerini tanıtması,projelerini anlatması ile devam etti. Sonrasında  gençlik yıllarındaki tecrübeleri ve anılarını konuştukları sohbet sonrasında Erol Boşnak Keskinoğlu Şirketler gurubundan meclis üye adayları için destek istedi. Mehmet Keskinoğlu  Akhisar'ımız için hayırlısı ne ise o olsun temennisinde bulundu.Ve böyle bir genç ve işlerinde başarılı bir kadro  ile yola çıkılmasının çok gurur verici bir tablo olduğunu dile getirdi.