Akhisar Atatürkçü Düşünce Derneği üyeleri Fayton Hotel de dayanışma yemeğinde bir araya geldi.

ADD’nin Fayton Hotel de düzenlediği yemek saat: 20.00 de başladı. Yaklaşık 300 kişinin katıldığı yemekte birçok siyasi ve sivil toplum kuruluşu yöneticileri ve üyeleri katıldı. CHP Manisa Milletvekili Aday Adaylarının da katıldığı yemekte konuşma yapan Akhisar ADD Başkanı Günhan Bakırlıoğlu; “Bizi bu güzel gece de yalnız bırakmayan siz değerli dostlarımıza teşekkür ederiz. Her daim birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuzun kanıtıdır. Sizlere gecemize katıldığınız için teşekkür eder iyi eğlenceler dileriz.” Dedi.

Gecede eski Akhisar ADD Başkanı Süleyman Şen’e yapmış olduğu hizmetlerden dolayı plaket takdim edildi. Süleyman Şen kısa bir konuşma gerçekleştirdi ve ADD de yapmış olduğu yöneticilikten ve hizmetlerden dolayı onur ve gurur duyduğunu dile getirdi. Kendisine teşekkür plaketini layık gören ADD yönetimini de teşekkürlerini iletti.

Ardından her daim ADD’ye destek veren ve Fayton Hotel’in sahibi Murat Kabasakal’a katkılarından ve desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

Gece de canlı müzik eşliğinde eğlenen misafirler, dans ettiler ve halaylar çektiler.