Akhisar Belediye Halter takımı 25 Ekim 2014 Tarihinde Kırıkkale de yapılan “2014 Kırkkale iller arası Bedensel Engelliler Valilik Halter Turnuvasına katıldı.

Kırkkale’de düzenlenen iller arası Bedensel Engelliler Valilik Halter Turnuvasında 7 madalya alarak şampiyon olan haltercileri ATATUR Gülbeyaz-ı Ziyafet’ te ağırladı. Atatur adına konuşan Ayhan Ata “Sizlerin bu başarısı bizleri memnun etti. Bu başarınızdan dolayı sizlere teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim.
 
İnşallah bu başarınız bundan sonrada devam eder. Bu gün sizler için düzenlemiş olduğumuz Akşam yemeğimize katılımlarınızdan dolayı ayrıca teşekkür ederim” dedi. Akhisar Belediye Halter takımı Antrenörü Ömer Has ise “Bu gün burada bizlere göstermiş olduğunuz ilgi ve bu güne kadar göstermiş ve vermiş olduğunuz destekten dolayı sizlere teşekkür ederim. Bu başarılarımız inşallah birlik ve beraberlik içerisinde daha çok başarılara hep beraber imza atacağız” dedi. 

Has desteklerinden dolayı Ayhan Ataya teşekkür ederek çiçek takdim etti. Atatur’un düzenlemiş olduğu Gülbeyaz-ı Ziyafet’ teki yemeğe Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ali Velestin de katıldı. Halter takımı antrenörü Ömer Has kendilerine her zaman destek veren Ali Velestin’ e de teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Has Ali Velestin’e “ Bizlere bu güne kadar vermiş olduğunuz destekten dolayı şahsım ve takımım adına teşekkür ederim. Sizlerin bizlere destekleri olduğu sürece bizlerde başarıdan başarıya koşmayı hedefliyoruz. İnşallah bu hedeflerimize de yavaş yavaş ulaşıyoruz” dedi.

Belediye Başkan yardımcısı Ali Velestin’de Şampiyonlara  “Sizlere bu başarınızdan dolayı teşekkür ederim. Bizler her zaman sizlerin yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Bu gibi daha nice başarılara imza atacağınızı ümit eder bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi. 
Yemeğe Şampiyon Halterciler, Akhisar Belediye Halter Antrenörü Ömer Has, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Velestin, Akhisar Belediyesi Ulaştırma müdürü Mehmet Alacı, Atatur servisleri şirketinden Ayhan Ata ve Dinçer Ata katıldı.