Akhisar’ın Kuzeyindeki Mahalleler olan Efendi, Kethüda, Ulucami, Cumhuriyet, Şeyhisa, ve Hashoca Mahallelerinden esinlenerek 2019 yılında kurulan Akhisar Kuzeygücü Spor Kulübü Başkanı Ekrem Kurt, Başkan yardımcısı Ali Rıza Çelik, yönetim kurulu üyeleri Özkan Kalın, Ferdi Deren, Recep Oktay, Hüseyin Duvan ve Mustafa Dağlar ile birlikte Asu Günsel futbol turnuvasını gerçekleştirdi. 

Ulucami Mahalle Muhtarı Nesime Şakrak önderliğinde Akhisar Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesindeki halı sahada düzenlenen 1. Asu Günsel futbol turnuvası Pilav etkinliği futbol seyircilerini mest etti.

Akhisar Kuzeygücü Spor Kulübü Başkanı Ekrem Kurt ve Başkan yardımcısı Ali Rıza Çelik;” Yaklaşık 2 yıl önce kurulan Kuzeygücü Spor Kulübünde 06-15 yaş arası 170 lisanslı sporcu bulunuyor. Çocuk ve gençlerimizin boş zamanlarını spor yaparak değerlendirmelerini sağlamak, zararlı alışkanlık edinmelerinin önüne geçmek ve topluma sağlıklı bireyler kazandırmak amacıyla, Ulucami Mahalle Muhtarımız Nesime Şakrak önderliğinde 1. Asu Günsel futbol turnuvasını düzenledik. Sporcularımızın ailelerinin katılımıyla turnuvamıza ayrı bir renk kattı. Bu turnuvanın mahalleler arasındaki kaynaşmayı sağlayacağına, çocuklarımızın sosyal aktivitelerine katkıda bulunacağına ve kurumsal anlamda da toplumda çocuklarımızın nasıl bir davranış sergilemesi gerektiğini öğreteceğine inanıyorum. 3 saat süresinde 06-15 yaş arası 7 ayrı grupta oynanan futbol turnuvasında Hocalarımız Süleyman Deral ve Gökmen Pome yönetimiyle sporcu öğrencilerimiz çok eğlendiler” dediler. 

Ulucami Mahalle Muhtarı Nesime Şakrak’ın sponsorluğunda turnuvaya katılan sporcu ailelerine tavuklu pilav ve ayran ikram ettiler. Turnuvanın sonunda Akhisar Kuzeygücü Spor Kulübü yöneticileri halı sahanın ortasında 4 büyük pastayı keserek futbolculara ikram ettiler.