Akhisarpress.com - Entech ve Novatec Gübreleri Ege Bölge İthalatçısı ARDA Tarım A.Ş. Otel Tütün kışlık salonda Akhisar Çevre Köy ve Kasabalarından çiftçilerin katılımlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

Sinevizyon gösterimi ARDA Tarım adına İbrahim Sarı gerçekleştirdi. Sözlerine Akhisar’daki yeni yapılanmaya gidilmesi ile başlayan Sarı; Akhisar merkezdeki bayilerini tanıttı.

Sunumda piyasada muadili bulunmayan DMPP’li Etec ve Novatec marka taban ve damla sulama gübreleriyle birbirinden kaliteli Compo ürünü yaprak gübreleri anlatıldı. Sunum sırasında şirket çalışanlarından Arda Akşit, Hasan Umutlu ve Ziya Durasıllı’da zaman zaman katkıda bulundu. Bitki beslemede BASF tarafından keşfedilmiş Alman yeniliği olarak nitelendirilen bu ürünlerin toprak ve bitkiler üzerindeki etkileri anlatıldı. Zeytin ve bağ gübrelemesi hakkında detaylı bilgiler verildi. Daha öne yapılan çalışmaların fotoğrafları çiftçilere gösterildi. Çiftçilerin konu ile ilgili soruları şirket çalışanlarınca ayrıntılı olarak cevaplandı.

Kaliteli ve bol mahsul elde etmenin yolunun, kaliteli ürünler kullanılmasından geçtiğinin vurgulandığı toplantının sonunda Otel Tütün Teras restaurantta katılanlara akşam yemeği ikram edildi.