Akhisarpress.com - Yarın yapılacak olan Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri için çalışmalarını sürdüren başkan adayı Abdurrahman Yılmaz dün akşam Ak Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti.


Ziyarette Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine talip olduklarını dile getiren ATSO Başkan Adayı Yılmaz ve ekibi Ak partililer’den destek istedi.


Ak Parti İlçe Başkanı İ. Hakkı Şenyiğit ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Abdrrahman Yılmaz ve ekibi uzun partililer ile uzun süre sohbet etti. Yarın yapılacak olan seçimlerde en hayırlı olan adayın seçilmesini istediklerini dile getiren Şenyiğit, “Ziyaretinizden ötürü çok teşekkür ediyorum. Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Akhisar’ımızın en büyük sivil toplum kuruluşu olduğu için, buraya gelen yöneticilerinde hayırlı olmasını istiyoruz. Bizler Ak Parti olarak kim seçilirse seçilsin herkesle ortak bir payda içerisinde çalışmaya hazırız. Sizlere de yarın ki seçimlerde başarılar diliyoruz.” Şeklinde konuştu.


“Tek Başına değil, Hep Birlikte” sloganını yineleyen ATSO Başkan Adayı Yılmaz’da konuşmasında , “Bizler daha güçlü ve daha modern bir Akhisar için ekibimizi kurduk, ve hep birlikte Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasının yönetimine talip olduk. Sizinde belirttiğiniz gibi, bizimde temennimiz hayırlısı ne ise onun olmasıdır. Ancak ben bir kez daha belirtmek istiyorum. Bizim ekibimiz, gerçekten çok kaliteli, çok dürüst ve çok temiz bir ekipten oluşmaktadır. Bizim tek amacımız Akhisar’a hizmettir.” diyerek ekibini tanıttı.