Akhisargücü Kadın Voleybol takımını kaptanı Ayça Mine Özen Alhatoğlu Şirket ortakları Alper Alhat ve Mustafa Alhat'a Akhisargücü'nün 45 numaralı formasını ve kaşkolunu hediye etti. Alhatoğlu Şirket ortakları Alper Alhat ve Mustafa Alhat, ziyarete gelen Akhisargücü Kadın Voleybol sporcularına el yapımı zeytinli makarna, sabun ve organik natürel sızma zeytinyağı hediye ettiler.

Ziyarette konuşan Alhatoğlu Şirket ortaklarından Alper Alhat;" Biz aile ve şirket olarak yıllardan beri Akhisar’daki tüm futbol, voleybol ve basketbola destek veren bir şirket ve aileyiz. Voleybolumuza bu sene başladık. İnşallah başarılarının devamını dileriz. Şu anda çok güzel çalışmalar gidiyor. İlk sene olmasına rağmen Akhisargücü Kadın Voleybol takımımız iyi durumda. İnşallah üst liglerde olduğumuzu göreceğimiz günleri sabırsızlıkla bekliyoruz. Desteklerimizi de her gün arttırarak devam edeceğimize inanıyoruz" dedi.

Akhisargücü Kadın Voleybol takımını kaptanı Ayça Mine Özen;" Burada çok güzel bir aileyiz. Bize destek verenler ve bu işe gönül verenlerle birlikte. Alhatoğlu’da bu işe gerçekten gönül vermiş bir şirket. Hepimiz adına sizlere tekrardan teşekkür ediyorum. İnşallah bizi destekleyenlerle çok daha iyi işleri başaracağımızı düşünüyorum" dedi.