Akhisarpress.com - Akhisar Ticaret Borsası, 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeni ile Akhisarlı basın mensupları ile Egea'da kahvaltıda bir araya geldi.

Akhisar'ın tanıtımında basın mensuplarının çok önemli rol oynadığına vurgu yapan Akhisar Ticaret Borsası yönetim kurulu başkanı Alper Alhat; "Sizler bizim için çok değerlisiniz. Akhisar'ın tanıtımında büyük emeğiniz var. Sizlerden de isteğimiz Akhisar'ın tanıtımı için projelerinizi bizimle paylaşmanızdır. Bizde elimizden geldiği kadar tüm kurum kuruluşlarında desteği ile Akhisar'ın tanıtımını yapacağız."

Daha önceleri Akhisar'ı tarif etmek için zorlandıklarını ancak şimdi herkesin Akhisar'ı bildiğini söyleyen Alhat; "Bundan 4-5 yıl öncesine baktığımızda katıldığımız fuarlarda Akhisar'ı tanıtmak ve tarif etmek için zorlanıyorduk. İzmir üzerinden Akhisar'ı tarif ediyorduk. Ancak şimdi Akhisar denince herkes biliyor. Ülkemizde 70 milyonun en az 40 milyonu futbol ile ilgileniyor. Futbol ile ilgilenen herkes Akhisar' tanıyor. Akhisar Belediyespor'un başarısı Akhisar'ın tanınmasında büyük rol oynamıştır.

Alhat açıklamasının devamında, “Bizler eskiden Ticaret Odası ve Ticaret Borsasının birbirlerine takındığı tavırda değiliz. Bizler artık bir olduk. Sadece Ticaret Odası ile değil, Belediye olsun, diğer sivil toplum örgütleri olsun. “İşimiz Gücümüz Akhisar” oldu. Ve biz Akhisar’ı Zeytin ve Zeytinyağında zirveye taşıyacağız. Bunu hep birlikte yapacağız. Bunu sizlerin desteği ile yapacağız bizler hep beraber büyüyeceğiz” dedi.

Kahvaltı sonrası Alhat, Akhisarlı basın mensuplarına hediye takdim etti.