AKSEK Sevgi Çocukları Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Dünya Engelliler gecesi Akhisar Belediyesi Park İçi Kültür Salonunda düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kurum müdürü Nuray Bayraktar’ın konuşmasıyla başladı. Öğrencilerin hazırladığı şiir, denizciler, lirik dansı, kanatlarım var ruhumda, sema gösterisi, çerkez, Anadolu ateşi, engelsiz dans gösterisi, evlilik teklifi, kısa film, şemsiye dansı, solo türkü, hababam sınıfı, halk oyunları, bayrağım gösterileri ile devam etti. 

Programda Akhisar Belediyespor teknik direktörü Cihat Arslan ve futbolcular Ahmet Cebe, Güray Vural ve Hasan Kabze’nin de yer aldığı gösterilerde öğrencilerin Akhisarspor bayraklarıyla yaptığı gösteri büyük ilgi gördü. Akhisarspor takım kaptanı Hasan Kabze kurum müdürü Nuray Bayraktar’a tüm futbolcuların imzaladığı formayı hediye etti. Kabze yaptığı konuşmada; “Bizler burada sadece görüntü olsun diye yokuz. Biz her zaman bu kardeşlerimizin maddi manevi yanında olacağız” dedi. 

Program sonrası konuşma yapan yönetim kurulu başkanı Halil Hatip, 20 yıldır bu görevi yaptığını ve artık bırakma zamanının geldiğini ifade ederek istifa ettiğini açıklaması salondakiler üzerinde şaşkınlık yarattı. 

Gece toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.