AKSEK  Sevgi Çocukları Rehabilitasyon Merkezinin geleneksel hale gelen  Ramazan İftarı Keskinoğlu Tavvuk Restaurant yapıldı.

Sevgi Çocukları Derneği ve Rehabilitasyon merkezi yöneticileri  davetlileri kapıda karşıladılar. Belediye  Başkan yardımcısı Ali Velestin, Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu başkanı Abdurrahman Yılmaz, Meclis başkanı Şenol Ürküp, Akhisar Sağlık Eğitim Kültür (AKSEK) Vakfı ve Türkiye Futbol adamları Derneği şube başkanı Hüsnü Kahraman, ilçe daire amirleri ve oda başkanları , Siyasi parti temsilcileri ve rehabilitasyon merkezi personelinin katıldığı iftar ilçe müftüsü  Ramazan Orhanlı’nın okuduğu ezanla başladı. İftar sonrası, Dernek başkanı Halil Hatip ve  AKSEK Vakfı başkanı Hüsnü Kahraman birer konuşma yaptılar.

AKSEK Sevgi Çocukları Rehabilitasyon Merkezi İdari Müdürü Nuray Bayraktar, “Her yıl  geleneksel olarak  verdiğimiz iftar yemeğini, Keskinoğlu şirketler gurubunun  sayıları her yıl yurt çapında artan özel menüleri bulanan ilk açtıkları Tavvuk lokantasında verdik.   Bizlere her zaman destek veren  belediyemiz, sivil toplum örgütlerimiz, ilçe daire yönetcilerinin katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Kurum olarak ramazan ayının kardeşlik, hoşgörü  ilkelerini göz önünde bulundurarak bir arada bulunmaktan mutluluk duyduk. Bizlere destekleri olan herkese tekrar çok teşekkür ediyoruz.” Dedi.