Mustafa ÖZDEMİR (Akhisarpress.com) - Özel Aksek Sevgi Çocukları Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin Dünya Engelliler Haftası nedeniyle 1 Aralık Cumartesi günü saat 20.00’de Akhisar Belediyesi Bülent Ciğeroğlu Kültür Salonunda düzenleyeceği “Dünya Engelliler Günü” gösterimi için protokole davetiye götürdü.

Aksek Sevgi Çocukları Yönetim Kurulu Başkanı Halil Hatip, Müdür Nuray Bayraktar, kurumun beden eğitimi ve spor öğretmeni Filiz Biçerer ve gösteride yer alacak beş engelli öğrenci ile Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan Yardımcısı Latif Çakmak, Akhisar Emniyet Müdürlüğü Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Suudi Arslan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Adem Göksügür, Akhisar Vergi Dairesi Müdürü Hasan Anamas, ve Avukat Yazar Bahadır Yeni Şehirlioğlu’nu ziyaret ederek davetiyelerini takdim etti.

Ziyarette konuşan Köten” Yaptığınız hizmet çok kutsal. Çocuklarımız pırlanta gibi. Yüce Allah’ım hepsine bir cevher koymuştur. Önemli olan bunları ortaya çıkarmalarıdır. Siz de bu durumda onlara yardımcı oluyorsunuz. Bu yüce görevi layıkıyla yerine getirdiğiniz için teşekkür ediyorum.” Dedi.

Aksek Sevgi Çocukları Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Başkanı Halil Hatip;” Engelli çocuklarımızın eğitimi ve vakit geçirebilmeleri için kompleks yapmak istiyoruz. Her türlü ihtiyacını karşılayabilecek , anne babalar geldiğinde rahatlıkla oturabildikleri bir yer yapmak istiyoruz. Onun için hayırsever vatandaşlarımızdan arsa ya da yapabilecekleri her türlü yardımı bekliyoruz” dedi.