Akhisar Belediyespor kurulduğu zamandan bu yana görev yapmış, ebediyete intikal etmiş futbolcuların ruhuna Merkez Yeni Gülruh Camiide Mevlid-i Şerif okundu.

Akhisarspor Taraftarlar Derneği’nin organize ettiği, İbrahim Macana, Mehmet Emin Otal ve Akhisar Gündem Gazetesi ortak çalışması sonucu üretilen nostalji futbol albümünden elde edilinen gelir ile Merkez Yeni Gülruh Camiide okutulan Mevlit spor tutkunlarını bir araya getirdi.

Geçmişte Akhisarspor’da ve Akhisar’daki amatör, federe ve gayri federe takımlarda görev yapmış,ebediyete intikal etmiş olan sporcuların ruhlarına okutulan Mevlid-i, İmam Mehmet Emin Efe, müezzinler Ramazan Koçan ve Eşref Rumi Tavşancı’dan oluşan mevlidan grubu icra etti. Mevlit sonunda cemaate helva ikramı yapıldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Akhisarspor Taraftarlar Derneği Başkanı Nihat Uz, “Çok güzel bir hizmet,sporcu büyüklerimizin ruhu şadoldu.Emeği geçenlerden Allah razı olsun.” Dedi.

Eski futbolculardan Muammet Göynük’ün annesi Mevlide Göynük; “Allah emeği geçenlerden razı olsun çocuğumun mezarı yapıldı. Onun bir evi oldu. Mevlit ve Kur’an da okutuldu. Onların ruhları şimdi rahattır katılan ve emeği geçen herkesten Allah razı olsun.” Dedi.

Yer alanlar arasında Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan Yardımcısı Ömer İşçi, Emniyet Müdürü Mehmet Turhan Akhisar Taraftarlar Derneği Başkanı Nihat Uz ve Yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti İlçe BaşkanI İ.Hakkı Şenyiğit Ve Yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı A. Vehbi Bakırlıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri Saadet Partisi İlçe Başkanı Fikret Aysu, sporcuların aileleri ve eski futbolcular katıldı.