Başkan Karabulut, Erdayıoğlu’na  Akhisarspor’un  50. Yıl  Hatıra Madalyonu’nu  hediye etti.

ATSO’nun Şehit Teğmen Tahir Ün caddesindeki  binasında yapılan ziyarette, Mehmet Erdayıoğlu, Başkan yardımcısı Kaya Yılmaz, Meclis Başkan Yardımcısı Niyazi Edremit, Meclis Katip üyesi Cengiz Özdemir,  eski Meçlis başkanı Ertuğrul Akın, konukları Akhisarspor Başkanı Fatih Karabulut, ve yönetim kurulu üyesi Ali Kuloğlu’nu karşıladılar.

Başkan Karabulut, Erdayıoğlu’na  kulübün 50. Yıl Hatıra Madalyonunu verdikten  sonra, Fatih Karabulut, “Tekrar Süper Lige Çıkmak için ümitliyiz. Teknik direktörümüz ve 3 oyuncumuzda Altay maçı öncesi ilk kontrolde pozitif  sonuç çıkması bizi  önemli derecede etkiledi. İkinci maçımızda Ümraniye  karşısında  puan alarak moral kazanırken ümitlerimiz arttı. Akhisarspor büyük bir camia tüm Akhisarlıların desteklerini bekliyoruz.” Dedi.

ATSO başkanı Erdayıoğlu, “Yaptığımız ziyaret için çok teşekkür ederiz. Sizlerin aldığı görevin bilincindeyiz. Sizinde belirttiğiniz gibi Akhisarlıların büyük destekleri ile tekrar Süper lige çıkmak şehrimiz için çok önemlidir.” Dedi.