Akhisar Spor Adamları Derneği Başkanı İbrahim Macana Yönetim kurulu üyeleri Erdoğan Ciciduru (gento),Emin Ali Otal,ve Mesut Silici Birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri yi makamında ziyaret etti.

Ziyaret öncesi Kendilerini kabul eden Ensivri ye teşekkür eden Akhisar Spor Adamları Derneği Başkanı İbrahim Macana Akhisar da Spor a hizmet veren emekli öğretmen futbolcu Mehmet Emin Ensivri’nin oğlu ve Yaşar Ensivri nin yeğeni Doğan Ensivri yi Akhisar spor Adamları Derneği olarak ziyaret etmek istedik. Ensivr’i ailesinin spora verdiği önemi geçmiş yıllara baktığımızda görmekteyiz. Bu yüzden ziyaretimizin anlamı daha da bir değer kazandı. Derneğimiz adına biliyoruz ki her zaman bizlere destek çıkacak Koordinatörümüz ve Spora çok önem veren ve büyük hizmetler yapmış Manisa Büyükşehir Belediyesi Başakanımız Cengiz Ergün ‘nün olması bizleri mutlu etmektedir dedi.


 Ensivri Akhisar’ın spor tarihini gün yüzüne çıkaran çok sayıda sergi ve aktivitelerle Akhisar’a sporu sevdiren ,Akhisar Spor Adamları Derneği yönetiminize teşekkür eder zaman içerisinde yapacağınız çalışmalar ‘ı destekliyor ve başarılar diliyorum  dedi.

Ziyaret sonunda Spor Adamları Derneğini Başkanı İbrahim Macana Doğan Ensivri’ yi Akhisar Spor Adamları Derneğine  üye  yaptı.