Ayrıca Akhisar’ın tam merkezinden geçen  çift yönlü bölünmüş İzmir-İstanbul karayolundaki bakımsızlık ve bu güne kadar hiç elden geçmemesi Akhisarlıları üzüyor. 

Merkez parkında dolaşan  65 yaşındaki emekli  F.A. “bu park Akhisar’ımızın en  güzel  yeri idi. Gece gündüz aileler buraya gelir bütçelerine göre gazinolarda veya banklar oturur sohbet ederlerdi. Özellikle son yıllarda  buraya gelmek gezmek bizleri üzüyor. Öğrendiğimize göre Manisa  Büyükşehir Belediyesinde   bir proje hazırlandığını, fakat  yıllar geçiyor,ne  yazık ki bir  çivi çakılmadı. Hala  bekliyoruz.” Diye dertlendi.

Akhisar’ın tam merkezinden geçen  azami 5 kilometre olan  İzmir İstanbul  bölünmüş karayolunun bakımsızlığından  yakınan  Akhisarlılar , “Manisa Büyükşehir Belediyesinin  bizim bu yolumuza  göre tali yol olan Manisa  Menemen karayolunun Muradiye’ye kadar  bölümünü Büyükşehir adeta cennet gibi yapmış. Özel levhalarla reklamını yapıyor. Biz Akhisarlılar 3 dönem AKP belediye  başkanlığında Büyükşehirden gerekli ilgiyi görmediğimiz gibi, şimdi CHP’li Akhisar Belediye başkanlığında  ne yazık ki diğer ilçeler kadar ilgi görmüyoruz.” Dedi. (HALDUN AKYÜZ)