Akhisarpress.com - Akhisar Ülkü Ocakları tarafından organize edilen Çanakkale Şehitlerini anma gecesi Bülent Ciğeroğlu Kültür Salonunda düzenlendi.

İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan gecede programın sunumunu Akhisar Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı yönetim Kurulu Üyesi Umut Özel yaptı.

Program öncesinde bir açılış konuşması yapan konuşmasını Akhisar Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Mustafa Gencer; “Atalarımızın bize kanlarıyla sulayıp yadigar bıraktıkları bu vatana son nefes ve son nefere kadar sahip çıkmak boynumuzun borcudur. Bu sadece biz ülkücülerin değil, ben Türk’üm diyen herkesin vazifesidir” dedi.

Ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Akhisar Türk Eğitim Sen Başkanı Ercan Yaşar yaptı. Konuşmaların ardından Akhisar Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından hazırlanan “Kınalı Ali” adlı tiyatro oyunu sergilendi. İzleyicileri gözyaşına boğan oyunun sonunda hep bir ağızdan ülkücü yemini edilerek tekbir getirildi.

Programın sonunda MHP Akhisar İlçe Başkanı Ali Çavdar ve Akhisar Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Gencer oyunda rol alan herkesi tebrik edip, çiçek takdim etti.