1970 Akigo Taraftarlar Derneği, Trabzonspor taraftarlarına akşamki maç öncesi Gülbeyaz-ı Ziyafet Restaurant’ta akşam yemeği verdi.

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında saat 20.00’da Manisa 19 Mayıs Stadında oynanacak Akhisar Belediyespor ile Trabzonspor karşılaşması öncesi takımlarını desteklemek için İstanbul’dan hareket eden 80 kişilik Trabzonspor taraftarlarına 1970 Akigo Taraftarlar Derneği tarafından Akhisar’da Gülbeyaz-ı Ziyafet Restaurant’ta akşam yemeği verildi.

Dostluk havasında geçen yemekte 1970 Akigo Taraftarlar Derneği Başkanı Vedat Helvacıoğlu dostluklarını daha da geliştirdiklerini ve bu iki kulübün sporda örnek davranışlar sergilemeyi devam edeceklerine vurgu yaptı.

Başkan Helvacıoğlu yaptığı açıklamada: “Trabzonsporlu kardeşlerimize davetimizi kırmayıp geldikleri için çok teşekkür ederim. Biz bütün kulüplere aynı şekilde davranmak istiyoruz. Bu dostluğun devamını diliyorum” dedi.

Gurbetçi Gençler Taraftar grubu temsilcisi Hüseyin Zabun: “ 1980’den beri kurulmuş bir grubuz. Türkiye’de taraftarlar bir takım olumsuz olaylar ile gündeme geliyor. Ama bizler istediğimiz zaman bu tarz ortamları oluşturabiliyoruz. Bu tür oluşumlara medyanın ve emniyet birimlerinin destek vermesi gerekiyor. Birlik ve beraberlik ortamlarını en iyi kurabilecek olan bizleriz. Böyle dostluklar tribüne yansır ve olumsuz tezahüratların olmasını engeller. Kulüplerin maddi anlamda federasyondan ceza almasını engeller. Akhisar Belediyesporlu taraftarların misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bütün Anadolu kulüplerinin dostluk ortamında olmasını diliyorum” dedi.