Akhisar’da Soma İmbat Maden İşçileri  şehit olan Polis, Jandarma ve tüm şehitler için lokma döktürüp mevlit okuttu. Akhisar’dan Soma İmbat Maden ocağında maden işçisi olarak çalışanlar Ülke genelinde şehit olan tüm şehitlerin adına Çınarlı kapıda mevlit okutup lokma döktürdü. 

Lokma hayırlarına davet ettikleri Akhisar Emniyet Müdürlüğüne bağlı resmi, sivil, trafik ekipleri ve askerleri temsilen Jandarma trafik katıldı. Efendi mahallesi Çınarlı Kapı düzenlenen mevlit ve lokma hayrı Akhisar Hergele Camii din görevlileri Rıdvan Keskin ve İsmail Kızılay’ın okuduğu mevlit, ilahi, Kuran Tilaveti ve Dua i ile başladı. Akhisarlı Maden işçileri adına konuşan Ali Kantar “Ülkemizde yaşanan olaylarda vatanı, milleti, toprağı ve Bayrağı için şehit haberlerinin gelmesi bizleri üzmektedir. Bizde bu şehitlerimizi unutmayarak vefa borcu olarak Soma İmbat Maden işçi arkadaşlarımız ile ortaklaşa burada şehitlerimizin ruhuna mevlit okutup lokma hayrı düzenledik.  Bu Vatan bayrak ve millet için canını seve seve veren şehitlerimize Allah’tan rahmet eylesin geride kalanlara başsağlığı diler gazilerimizde acil şifalar diliyoruz.  Yüce Rabbim Yapmış olduğumuz hayırlarımızı ve dualarımızı kabul etsin” dedi. 

Yapılan dua ve okunan mevlit ten sonra Jandarma ve Polislere Maden işçileri adına Ali Kantar başsağlığı dileyerek çiçek takdim etti.
(E.Ç)